Koevoer

Koevoer is essentieel voor elke veehouder om ervoor te zorgen dat de koeien gezond blijven. Gezonde koeien betekenen een hoger rendement voor uw melkveebedrijf. In de afgelopen jaren is de kennis over rundveevoer enorm verder ontwikkeld. Daarom is het steeds vaker mogelijk om de behoeften van het individuele dier in te schatten.

Kijfeed biedt voor de volgende dieren rundveevoeders aan:

  • Kalveren;
  • Jongvee;
  • Melkvee;
  • Rosekalveren;
  • Roodvlees.

Met het speciale voer voor koeien leg ik met koevoer een perfecte basis voor het behalen van een topresultaat binnen uw rundveebedrijf!

Koevoer op maat voor een extreem hoog rendement

Dankzij mijn specialistische kennis ben ik in staat om het meest geschikte rundvoer voor uw bedrijf samen te stellen. In overleg is het mogelijk om uw persoonlijke wensen te verwerken in de samenstelling van het koevoer. Zo kan ik bijvoorbeeld biologisch rundveevoer leveren.

Het rundvoer van Kijfeed zorgt bijvoorbeeld voor een actieve gezonde pens, hoge melkeiwitproductie, uiergezondheid, gezonde kalveren, optimale groei en vruchtbaarheid van de koe.

Kijfeed hanteert een systeem van dagelijks wisselende prijzen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan is het handig om contact met mij op te nemen over de dagprijs van het koevoer. In overleg is het ook mogelijk om afspraken te maken over de prijzen op lange termijn.

Koevoer van Kijfeed kopen

Het is niet alleen mogelijk om rundveevoeders te kopen bij Kijfeed, voor optimale prestatie van uw vee kunt u ook ruwvoeders, mengvoeders en voeradditieven kopen voor uw koeien. Hiernaast is het ook mogelijk om grondstoffen en bijproducten te bestellen voor uw koeien.

Wilt u graag meer informatie over mijn producten, de samenstellingen hiervan of wilt u graag bestellen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06 – 230 193 84 of een e-mail te sturen naar otto@kijfeed.nl.

Met het koevoer van Kijfeed zorgt u voor een optimaal presterende koe en een hoger rendement!

Neem contact op!

8 + 2 =

Bestelformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met u op.


Actuele prijzen

vindt u op de prijslijstpagina


Stuur een bericht

15 + 12 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button