Dairycake Powerlin

Dairycake Powerlin is de nieuwe generatie energieconcentraten voor melkvee. Dit maakt het een belangrijk onderdeel van het melkvee-rantsoen. Het wordt gebruikt voor een verbeterde diergezondheid en hogere weerstand. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de vruchtbaarheid. Zeker bij melkvee is dit van belang, aangezien deze zorgen voor een alsmaar stijgende melkproductie.

Het  is meer dan alleen een energieconcentraat voor rundvee. In het huidige melkveerantsoen moet er aan een steeds hogere energiedichtheid voldaan worden vanwege de alsmaar stijgende melkproductie van de koe. Het is een 100% natuurlijke vervanger voor voedervetten.

Door het gebruik van Dairycake Powerlin in het rantsoen zorgt u niet alleen voor smakelijk voor. Het zit namelijk ook vol energie, eiwitten, vitamines en mineralen. Hierdoor zorgt u voor een betere weerstand en welzijn van de koe.

De belangrijkste kenmerken van Dairycake Powerlin

De belangrijkste kenmerken van het veevoer luiden:

  • Het is rijk aan bestendige eiwitten en energie – 25% Rvet, 25% Re en 173 DVE;
  • Het is rijk aan onverzadigde vetzuren. Deze zuren werken niet verstorend op de pens-fermentatie;
  • Het is rijk aan Omega 3 en vele Bioactieve stoffen;
  • Het is rijk aan hoogwaardige aminozuren, deze werken pens beschermend.

Dairycake Powerlin is zeer smakelijk en geeft het vee een gevoel van verzadiging. Het kan in de meeste gevallen de gangbare pensbestendige voedervetten vervangen. Hiernaast is het product goedkoper dan de overige pensbestendige vetten. De resultaten van het product zijn vaak al binnen zes weken significant waarneembaar.

Voermiddel op basis van lijnzaad

Dairycake Powerlin bestaat uit een hoogenergetische voermiddel op basis van lijnzaad. Dit maakt Dairycake Powerlin meer dan slechts een energieconcentraat voor rundvee. Het bevordert de melkproductie en zorgt voor een betere penswerking, vruchtbaarheid én weerstand.

Daarnaast zorgt het voor een hogere opname van ruwvoeders en een betere voeder-efficiëncy. Het product is 100% natuurlijk en een zeer goed alternatief voor het gebruik van voedervetten in het rantsoen. Onverzadigde vetten als lijnzaad zijn veelal goedkoper dan pensbestendige vetten.

  • Vervanger van gangbare pensbestendige voedervetten
  • Zorgt voor een sterke verbetering van de energiebalans
  • Betere penswerking en voerefficiëncy
  • Betere vruchtbaarheid
  • Betere weerstand en gezondheid
  • Verbeterde welzijn

Dairycake Powerlin is de perfecte combinatie van energie, eiwit en Omega 3 op basis van lijnzaad! Het heeft een 20% betere verteerbaarheid dan gangbare voedervetten én zorgt voor een verhoogd ds-opname.

Gebruikersadvies en voederwaarden

Lactatie-
stadium

Dosering
kg/koe/dag

 

 

 

 

 

 

Vroege lactatie

0,7 – 1,3

 

VEM:

2217

Ruw vet

25%

 

Mid-lactatie

0,5 – 1.0

 

DVE:

173

Ruw Eiwit

25%

 

Eind-lactatie

0,3 – 0,5

 

OEB:

47

Ruwe celstof

9%

 

Volledig TMR

0,4 – 0,5

 

Calcium:

0,4%

Zetmeel

4,8%

 

Droogstand

0,05

 

Fosfor:

0,8%

Lysine

10,9 gr/kg

 

 

 

Dairycake Powerlin kopen bij Kijfeed

Wilt u Dairycake Powerlin kopen? Neem dan direct contact met mij op via: otto@kijfeed.nl of door te bellen met 06-23019384. Daarnaast kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Het product is leverbaar in Big Bags van 1000 kilogram. De prijzen zijn afhankelijk van de marktontwikkelingen en veranderen hierdoor met de dag. Vraag naar de actuele prijzen.

Wanneer u het wenst is het ook mogelijk om het lijnzaad in het (start)brok te verwerken. Kijk vooral eens tussen onze overige bijproducten om erachter te komen met welke producten de gezondheid van de koe verder verbeterd kan worden!

Neem contact op voor meer informatie!

3 + 1 =

Stuur een bericht

9 + 10 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button