Lijnzaadschilfers

Lijnzaadschilfers is het restproduct van de extractie van olie uit vlaszaad. Bij lijnzaadschilfers wordt de olie door middel van persen gewonnen. Hierdoor kan meer olie gewonnen worden dan wanneer het door etherextractie wordt gedaan. 

Het is een eiwitrijk product met (relatief) veel onverzadigde vetten. Dit zorgt voor een positief effect op de bloedsomloop, groei en gezondheid van uw dieren.

Een ander belangrijk pluspunt voor de toevoeging van lijnzaadschilfers aan diervoeders is de hoge vezelwaarde die het bevat. Terwijl de meeste andere volle granen grote hoeveelheden van één type vezel bevatten, bevat lijnzaad zowel oplosbare als niet-oplosbare vezels.

Lijnzaadschilfers wordt over de hele wereld veel gebruikt in veevoeder. Lijnzaad is favoriet in rantsoenen voor herkauwers, paarden en soms voor zeugenvoeding

Lijnzaadschilfers

Lijnzaadschilfers prijs en voederwaarde

De prijs van Citruspulp verandert met de dag, onder voorbehoud van marktontwikkelingen en marktprijzen. Neem contact met mij op voor meer informatie over het product of om te bestellen door te bellen naar 06 – 230 193 84. Een e-mail sturen naar otto@kijfeed.nl kan ook!

Lijnzaadschilfers kopen bij Kijfeed

De lijnzaadschilfers van Kijfeed is altijd van de hoogste kwaliteit. De prijs van de schilfers varieert met de dag. Neem daarom rechtstreeks contact met ons op voor een offerte.

Wilt u bestellen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via otto@kijfeed.nl of 06-23019384.

De prijzen veranderen namelijk dagelijks onder voorbehoud van de marktontwikkelingen.

Drogestof (%)

91

Ruw eiwit

365

Ruw vet

122

Ruwe celstof

111

Ruw as

61

Zetmeel

83

Suikers

46

Calcium

3,8

Fosfor

9,1

Natrium

0,9

Kalium

13,0

 

Offerte

Vul onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met u op.


Stuur een bericht

3 + 4 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button