Protigrain

Protigrain is een droog eiwitrijk product. Het product komt vrij bij alcoholwinning uit granen. Vervolgens wordt het bijproduct hiervan gedroogd en in een brok van 6 millimeter geperst. Het product bevat zowel bestendig als onbestendig eiwit.

Het melkveerantsoen in het product is een goede vervanger voor sojaschroot. Voor melkvee geeft het een goede aanvulling op zowel darm- als pensniveau. Het risico op verzuring in de pens is dankzij de geleidelijke vertering veel kleiner. Voor vleesvee is het juist een goede aanvulling van eiwit in het snijmaïsrantsoen, dankzij de trage vertering van Protigrain.

De belangrijkste eigenschappen van Protigrain

De belangrijkste eigenschappen van het product zijn:

  • Een eiwitrijk product;
  • Langzaam verteerbaar – dit maakt het een veilig product;
  • Smakelijk en kan in de voercomputer worden gevoerd;
  • Non-GMO;
  • Voordelige prijs in vergelijking met andere eiwitrijke producten zoals sojaschroot;
  • Lager fosforgehalte dan raapzaadschroot.

Het is belangrijk om Protigrain op een droge plaats in (bij voorkeur) een loods op te slaan. Het product is zes maanden houdbaar onder de juiste omstandigheden. Zorg ervoor dat de opslagplaats verhard en bezemschoon is. Wanneer het in een bulksilo wordt opgeslagen, dient deze vrij te zijn van restproducten.

Droge stof

94%

Ruw eiwit

331

Ruw vet

69

Ruwe celstof

80

Zetmeel

27

Ruw as

59

Calcium

1,6

Fosfor

7.4

Magnesium

1,7

Kalium

9,6

Natrium

5.1

VEM

1064

VEVI

1117

DVE

184

OEB

90

Protigrain bestellen bij Kijfeed

Voor meer informatie over het product neemt u contact met mij op door te bellen naar 06-23019384 of door een e-mail te sturen naar otto@kijfeed.nl. Ik sta u graag te woord!

De prijzen van de producten veranderen dagelijks naar aanleiding van de marktontwikkeling. Om op de hoogte te blijven van deze prijzen verzoek ik u ook contact met mij op te nemen. Een lange termijn afspraak maken over de prijs is ook mogelijk! Vraag een offerte aan via het bestelformulier of neem contact met mij op om het product te bestellen.

Protigrain bestelt u het voordeligst bij Kijfeed!

Neem contact op!

13 + 1 =

Stuur een bericht

14 + 15 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button