Ruwvoeders

Ruwvoeders bevorderen het herkauwproces van uw vee. Het bevat natuurlijke mineralen en vitamines, wat de gezondheid van uw vee bevordert. Zowel de vruchtbaarheid als de melkproductie en darmgezondheid worden gestimuleerd.

Vanwege de hoge kwaliteit van de producten wordt de ideale basis voor een gezonde voeding gelegd. Deze vorm van diervoeding wordt gebruikt als vervanging voor weidegras wanneer dit niet beschikbaar is.

Ruwvoer voor verschillende toepassingen

Het is essentieel om het juiste ruwvoer aan uw vee te geven. Wanneer u speciale wensen heeft, is het mogelijk deze te verwerken in onze producten. Met het veevoer of paardenvoer van Kijfeed zorgt u voor gezondere dieren en hogere melkproductie.

Bij ons vindt u voeding voor kalveren, runderen en andere dieren van hoge kwaliteit.

Waarom ruwvoeders van Kijfeed?

Ruwvoeders bevatten belangrijke voedingsstoffen voor uw vee. Het is van belang dat het rantsoen van de beesten wordt vermengd met gras, hooi of luzerne. Wanneer uw koeien, varkens, kippen en paarden de juiste hoeveelheden voeding binnen krijgen wordt de spijsvertering verbeterd. De producten uit ons aanbod zijn van een hoge kwaliteit. Hierdoor haalt u altijd het beste eten voor uw beesten in huis.

Ruwvoer kopen

Wilt u ruwvoer bestellen? Neem dan direct contact op door te mailen naar otto@kijfeed.nl of door te bellen naar 06-23019384. Bent u op zoek naar andere voedingsproducten? Neem dan vooral een kijkje bij onze overige producten.

Bestelformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met u op.


Actuele prijzen

vindt u op de prijslijstpagina


Stuur een bericht

1 + 6 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button