Veevoer

Veevoer, ook wel veevoeders genoemd, is essentieel voor elke veehouder. Zo blijven de dieren gezond en blijven zij goed presteren. En een gezonde koe zorgt nou eenmaal voor een hoger rendement. Hoge kwaliteit van de producten staat dus voorop. Dankzij de constante samenstelling van het product blijft uw vee vitaal.

U kunt bij Kijfeed terecht voor de volgende veevoeders:

  • Ruwvoeders;
  • Koevoer;
  • Bijproducten;
  • Grondstoffen;
  • Mengvoeders;
  • Voeradditieven.

Met 37 jaar ervaring in de agrarische sector is Kijfeed met haar veevoer zowel traditioneel als vooruitstrevend.

Veevoer kopen

Het is niet alleen mogelijk om traditionele voeders te kopen voor het vee, maar ook biologisch veevoer kunnen wij in overleg aan u leveren. Het is ook mogelijk om persoonlijke wensen in de samenstelling door te geven.

Onze veevoeders worden door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Het is vaker mogelijk om de behoefte van het individuele dier in te schatten, waardoor er een extra hoog rendement behaald kan worden. In overleg kunt u zelfs inzage krijgen in de samenstelling van de brok.

Mocht u voer voor het vee bij Kijfeed willen kopen, dan is het handig om te weten dat wij een systeem hanteren van dagelijks wisselende prijzen. In overleg is het ook mogelijk om lange termijn afspraken te maken over de prijzen.

Veevoeders bestellen bij Kijfeed

Naast veevoeders kunt u ook bij Kijfeed terecht voor Active NS, welke ervoor zorgt dat de mest optimaal verwerkt wordt. Hiernaast verkopen wij tevens koecomfort. Koecomfort zorgt voor optimaal ligcomfort voor de koeien. Ook voor kalvermelk van Quality Calf en zaagsel en strooisel kunt u bij mij terecht!

Neem contact met mij voor meer informatie over het veevoer, om te bestellen, of om op de dagprijzen na te vragen. U kunt bellen naar het telefoonnummer 06 – 230 193 84 of een e-mail sturen naar otto@kijfeed.nl

Een gezonde koe begint met de veevoerders van Kijfeed!

Neem contact op!

9 + 14 =

Stuur een bericht

7 + 14 =

Contact

Spanjaardslaan 149 - 8917 AS - Leeuwarden

06 - 230 193 84

otto@kijfeed.nl

Call Now Button